Top

Branding

Perfect Synergy

YOUR BRAND IN SIGHT

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΣ.

Η πολυετής βιοτεχνική εμπειρία και η μετατροπή σε βιομηχανική εταιρεία καθιστούν τους Ευρωπαίους συνεργάτες μας γίγαντα στον κλάδο της παραγωγής αποκλειστικών αντικειμένων, φτιαγμένων στα μέτρα του πελάτη μέσω της συνολικής προσαρμογής. Με την πάροδο του χρόνου, ο αποκλειστικός συνεργάτης μας έχει αναπτύξει τις καλύτερες τεχνολογίες για τη δημιουργία αποκλειστικών και προσαρμοσμένων αντικειμένων σχεδίασης. Το να μεταφέρει το σχέδιο της επωνυμίας στις δημιουργίες κάποιου και να κάνει μια μάρκα να αναδυθεί από τον θόρυβο του ανταγωνισμού είναι η αποστολή που έχει ανατεθεί σε όλες τις συλλογές "made in WAF".

Κατάλογοι

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ MMR BAR & WINE

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

THRILL

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

1. Hot Print

Το Hot stamping είναι μια διαδικασία άμεσης εκτύπωσης, από θερμομεταφερόμενη μεμβράνη, στην οποία η μετατόπιση του στοιχείου αντίθεσης επιτυγχάνεται με τη συνδυασμένη επίδραση πίεσης, θερμότητας και ταχύτητας απελευθέρωσης. Hot stamping is used for the production of gold, silver or metallic colour foil effect logos and brands. This technology is used by us for the personalization of stoppers, buckets, sparkling wine bars and corkscrews.

2. Tampography

Θα μπορούσε να οριστεί ως ένα σύστημα εκτύπωσης που σας επιτρέπει να μεταφέρετε 2D εικόνες και γραφικά σε τρισδιάστατα αντικείμενα και επιφάνειες. Η εκτύπωση σε μπλοκ είναι μια έμμεση διαδικασία εκτύπωσης, η οποία σας επιτρέπει να αναπαράγετε λογότυπα, γραφές και διακοσμητικά σε πολλά χρώματα με απλό τρόπο, με υψηλή πιστότητα και ανάλυση. Αυτή η τεχνική εκτύπωσης επιτρέπει την προσαρμογή τόσο σε επίπεδες επιφάνειες όσο και σε κοίλες, κυρτές ή άλλως ακανόνιστες επιφάνειες και εφαρμόζεται γενικά σε ποτήρια, κουβάδες, ποτήρια αφρώδους οίνου, πώματα, τιρμπουσόν και αξεσουάρ.

3. Serigraphy

Τεχνική χειροκίνητης εκτύπωσης που περιλαμβάνει τη χρήση χρωμάτων που εφαρμόζονται ομοιόμορφα σε μια μήτρα υφάσματος τεντωμένη μέσα σε ένα πλαίσιο. Το χρώμα που εναποτίθεται στο αντικείμενο θα σχηματίσει ένα συνεκτικό και ανθεκτικό φιλμ. Αυτή η διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μεγάλων λογότυπων ή γραμμάτων, βασικά σε αντικείμενα που έχουν επίπεδες ή ελαφρώς καμπύλες επιφάνειες. Χρησιμοποιούμε αυτήν την τεχνική κυρίως για την εξατομίκευση αφρώδους οίνου, κουβάδων, σακουλών κρασιού και υφασμάτων.

4. Resin Label

Η επιλογή μιας ετικέτας με επίστρωση ρητίνης σημαίνει να αποκτήσετε μια προσαρμογή που τονίζεται με πάχος, χάρη στη ρητίνη που καλύπτει την επιφάνεια, προστατεύοντας και εξευγενίζοντας το λογότυπο. Η τεχνική παραγωγής συνίσταται στην αναπαραγωγή του λογότυπου με μεταξοτυπία ή ψηφιακή τεχνική σε ένα στήριγμα, στο οποίο στη συνέχεια συνδέεται μια κατάλληλη κόλλα με υψηλό βαθμό πρόσφυσης. Στη συνέχεια, η διαφανής ρητίνη εφαρμόζεται στην επιφάνεια, ώστε να δώσει στο προϊόν ένα τρισδιάστατο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για την προσαρμογή πωμάτων και φωτεινών επίπλων εξωτερικού χώρου.

5. Painting

Μια διαδικασία παραγωγής που προβλέπει την ολική ή μερική κάλυψη ενός αντικειμένου μέσω μιας στρώσης έγχρωμης βαφής για να ληφθεί ένα γυαλιστερό ή αδιαφανές αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Αυτή η τεχνολογία ζωγραφικής, η οποία μπορεί να υιοθετηθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, έχει το χαρακτηριστικό να στολίζει το αντικείμενο. Εάν εφαρμοστεί εσωτερικά σε μια διαφανή βάση δημιουργεί ένα κομψό τρισδιάστατο εφέ του λογότυπου το οποίο στη συνέχεια θα τυπωθεί στο εξωτερικό. Αν, από την άλλη, αποφασίσετε να ξεκινήσετε από μια χρωματιστή βάση, έχετε ένα όμορφο δίχρωμο εφέ που διαφορετικά θα έπρεπε να δημιουργήσουμε με ακριβά ειδικά καλούπια.

6. Cold Punching on Steel

Χρησιμοποιείται για την προσαρμογή των πιρουνιών και των κλειδαριών των πωμάτων μας, η κρύα διάτρηση σε χάλυβα είναι μια ευέλικτη και γρήγορη διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται γενικά σε μεσαίες-υψηλές διαδρομές. Η διάτρηση λαμαρίνας είναι μια τεχνολογία που παρουσιάζεται ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο λέιζερ και επιτρέπει εξαιρετικά ευέλικτη μηχανική κατεργασία και εξοικονόμηση χρόνου και κόστους. Όντας μια εντελώς ψυχρή διαδικασία, δεν υποβάλλει τα επεξεργασμένα φύλλα σε κανένα είδος θερμικού σοκ.

7. Laser Marking

Η σήμανση και η χάραξη είναι από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές λέιζερ στη βιομηχανία. Δυνατότητα δημιουργίας ακόμη και των παραμικρών λεπτομερειών σε διαφορετικά υλικά με μέγιστη ακρίβεια, η χάραξη με λέιζερ αντιδρά θετικά στη χάραξη στα περισσότερα υλικά και επιφάνειες, με ένα αποτέλεσμα που ονομάζεται «αδιαφάνεια» του υλικού. Η χάραξη με λέιζερ γρατσουνίζει μόνο επιφανειακά χωρίς να καταστρέφει τα επεξεργασμένα φύλλα. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για την εξατομίκευση πωμάτων, κουβάδων, ποτηριών αφρώδους οίνου και αξεσουάρ.

8. Metalization

Αυτή η επεξεργασία πραγματοποιείται μέσω μηχανημάτων που εκμεταλλεύονται την ηλεκτροστατική δύναμη για να μεταφέρουν τα σωματίδια του μεταλλικού φιλμ στην επιφάνεια. Αυτή η διαδικασία παραγωγής επιτρέπει την ολική ή μερική κάλυψη ενός αντικειμένου με μια πρώτη μεταλλική στρώση στην οποία στη συνέχεια εφαρμόζεται μια δεύτερη στρώση του τελικού χρώματος, η οποία μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μια επιφάνεια με χρωματιστό εφέ καθρέφτη, απολύτως μη αναπαραγώγιμη με άλλες τεχνικές. Με αυτήν την επεξεργασία, είναι δυνατός ο συνδυασμός εκτύπωσης pad για να εξατομικεύσετε πλήρως το αντικείμενο. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μια επιφάνεια με χρωματιστό εφέ καθρέφτη, απολύτως μη αναπαραγώγιμη με άλλες τεχνικές. Με αυτήν την επεξεργασία, είναι δυνατός ο συνδυασμός εκτύπωσης pad για να εξατομικεύσετε πλήρως το αντικείμενο.

9. Digital Printing Technologies

Μια εκτύπωση υψηλής ακρίβειας, πολύ υψηλής ποιότητας, είναι ιδανική σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου απαιτείται ανώτερη ακρίβεια. Χάρη στην τελευταία γενιά ψηφιακών τεχνολογιών, ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες μας με την ενσωμάτωση μιας σύνθετης κίνησης που εγγυάται ακριβή τοποθέτηση χρωμάτων, προσφέρει μια συμφέρουσα και αξιόπιστη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές διαδικασίες εκτύπωσης. Η υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, έως και δύο φορές υψηλότερη από τις τρέχουσες διαδικασίες, είναι σήμερα η ναυαρχίδα μας για ευελιξία, ακρίβεια και ακρίβεια και επιτρέπει την παραγωγή εξελιγμένων και λεπτομερών τετράχρωμων λογότυπων. Ιδανικό για την παραγωγή διαφημιστικών ειδών όπως πώματα, ποτήρια, κουβάδες, μπάρες αφρώδους κρασιού και τιρμπουσόν.

10. Personalised Packaging for any Item

Τι σημαίνει επικοινωνία με κατάλληλη συσκευασία; Σημαίνει ότι, ανάλογα με την επιλογή σας, εκφράζετε μια εικόνα στους πελάτες σας, λέτε κάτι για εσάς και την εταιρεία σας, τις επιλογές σας και τα προϊόντα σας. Θέτουμε την τεχνογνωσία και τις γνώσεις μας στη διάθεσή σας για να αναπτύξουμε με το τμήμα μάρκετινγκ την καλύτερη λύση συσκευασίας που λύνει και ενισχύει τις επικοινωνιακές σας ανάγκες.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
elEL