Top

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λίγα Λόγια για Εμάς

Η MMR ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ, εισαγωγική - εμπορική επιχείρηση με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε από τον Μισέλ Ρούσσο το 1998 μετά από μία προσωπική επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο του Οικιακού και Επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης από το 1977.

Η MMR στα χρόνια που πέρασαν από το 1998, μέσα σε μία ανταγωνιστική και δύσκολη αγορά όπως του εξοπλισμού εστίασης Ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, Μπαρ, κέτερινγκ - Ho.Re.Ca -, ανταποκρίθηκε με επιτυχία κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο στο στόχο της. Δηλαδή, να καλύψει τις ανάγκες εκείνες που αποδέκτη έχουν το απαιτητικό κομμάτι της αγοράς που αποζητά την καινοτομία και την ποιότητα κάτι που από την αρχή είχε τεθεί σαν βασική εμπορική φιλοσοφία της.

Από τον Οκτώβριο του 2013 η MMR ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ συνεχίζει την παρουσία της στον χώρο πλέον, ως ΜΕΡΙΤΑ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ “MMR BAR&WINE”

Με κεντρικό άξονα, πάντοτε, την αγάπη για το ποιοτικό Ελληνικό κρασί, συνεχίζεται η παράδοση να προσφέρουμε προϊόντα στην Αγορά Αξεσουάρ Κρασιού που βοηθούν στην μεγαλύτερη απόλαυση και προώθηση του κρασιού. Παράλληλα η συλλογή μας περιλαμβάνει είδη για το BAR και την Gelateria, εξοπλισμό κουζίνας καθώς και είδη σερβιρίσματος τραπεζιού και Μπουφέ.

Η συνεργασία μας με το εργοστάσιο BREVETTI WAF the flair for design αποκλειστικό μας εταίρο δίνει την δυνατότητα να διανέμουμε στην Ελληνική αγορά ποιοτικά αξεσουάρ ΜΠΑΡ και ΚΡΑΣΙΟΥ. Επίσης η συνεργασία με οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εμπλουτίζουν τη συλλογή μας σε ποιοτικά, ,γυάλινα ποτήρια, πλαστικά ποτήρια(Ποτήρια Πισίνας) High Tech-σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τύπων- για την παραλία, πισίνα, παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και γενικά για χώρους που κρίνεται απαγορευτική και επικίνδυνη η χρήση γυαλιού.

Τελευταία ένταξη στην συλλογή μας το THRILL ιταλική συσκευή Αποστείρωσης ποτηριών από βακτήρια –προστασία από COVID 19- και Ψύξης του ποτηριού –35 C . Η συσκευή λειτουργεί με Διοξείδιο του Άνθρακα CO2. Εργοστασιακή εγγύηση 2 χρόνια. Απαραίτητος εξοπλισμός για όλους τους χώρους εστίασης HO.RE.CA για την προστασία της υγείας προσωπικού και των πελατών. Ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για την προετοιμασία ποτών – Κοκτέιλ στα BAR.

Η MMR μέσα από μία συνεχή αναζήτηση στην διεθνή αγορά και σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους - εταίρους μας στην Ενωμένη Ευρώπη (EU) - συνεργάτες και προμηθευτές σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες για να προσφέρουμε ποιοτικά, καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα (value for money) προσφέροντας άριστο service μην ξεχνώντας όμως, την ανθρώπινη διαπροσωπική επαφή στις εμπορικές μας σχέσεις με την πελατεία μας αλλά και τους προμηθευτές μας.

Παρόλη την οικονομική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα και την Πανδημία πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε την δύσκολη συγκυρία και να συνεχίσουμε την παρουσία μας στην αγορά βελτιώνοντας συνέχεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μέσα σε αυτή την προσπάθεια μας εντάσσεται και η νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα μας που με την βοήθεια της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - social media, επιδιώκει την συνεχή και άμεση ενημέρωσή σας και την καλύτερη επικοινωνία μας.

Είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να συνεργασθούμε και να ακούσουμε τις παρατηρήσεις τόσο των πελατών όσο και των προμηθευτών μας με σκοπό την βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεων μας επ'αμοιβαίο συμφέρον. Σας προτρέπουμε στην καλή και προσεκτική περιήγηση της ιστοσελίδας μας.

ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ

Διευθύνων Σύμβουλος

ΜΕΡΙΤΑ ΡΟΥΣΣΟ

Perfect Synergy

Εξερευνήστε το blog μας

Ενισχύστε τη σοφία σας σε συνδυασμό με τα ποτήρια μας.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
elEL