Λίγα λόγια για εμάς

Η MMR ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ, εισαγωγική – εμπορική επιχείρηση με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε από τον Μισέλ Ρουσσό το 1998 μετά από μία προσωπική επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο του Οικιακού και Επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης από το 1977.

Η εταιρεία στα χρόνια που πέρασαν από το 1998, μέσα σε μία ανταγωνιστική και δύσκολη αγορά όπως του εξοπλισμού εστίασης Ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, Μπαρ, κέτερινγκ – Ho.Re.Ca -, ανταποκρίθηκε με επιτυχία κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο στο στόχο της. Να καλύψει δηλαδή τις ανάγκες εκείνες που αποδέκτη έχουν το απαιτητικό κομμάτι της αγοράς, που αποζητά την καινοτομία και την ποιότητα κάτι που από την αρχή είχε τεθεί σαν βασική εμπορική φιλοσοφία της.

Από τον Οκτώβριο του 2013 η MMR ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ συνεχίζει την παρουσία της στον χώρο πλέον, ως BAR AND WINE – MMR ΜΕΡΙΤΑ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ.

Με κεντρικό άξονα, πάντοτε, την αγάπη για το ποιοτικό Ελληνικό κρασί, συνεχίζουμε την παράδοση και προσφέρουμε προϊόντα στην αγορά Αξεσουάρ Κρασιού, που βοηθούν στην μεγαλύτερη απόλαυση και προώθηση του κρασιού. Παράλληλα η συλλογή μας περιλαμβάνει είδη για το BAR και την Gelateria, εξοπλισμό κουζίνας καθώς και είδη σερβιρίσματος τραπεζιού και Μπουφέ.

Η από τετραετίας συνεργασία μας με το εργοστάσιο MANK design paper products μας δίνει την δυνατότητα να διανέμουμε στην Ελληνική αγορά ποιοτικά χάρτινα είδη εστίασης σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Επίσης τελευταία ξεκίνησε η συνεργασία με τον Αυστριακό οίκο SCHORM που παράγει ποιοτικά, πιστοποιημένα HACCP, πλαστικά ποτήρια για την παραλία, πισίνα, παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και γενικά για χώρους που κρίνεται απαγορευτική και επικίνδυνη η χρήση γυαλιού.

Η BAR AND WINE – MMR ΜΕΡΙΤΑ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους Ιταλικούς οίκους GP & Me spa, είδη οικιακης χρήσης, καθώς και τον Χονδρεμπορικό οίκο επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης F.lli CASOLARO hotelerie.
Τομέας που επίσης δραστηριοποιούμαστε είναι τα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ προϊόντα που εισάγουμε από τους οίκους που συνεργαζόμαστε, κατόπιν παραγγελίας από την πελατεία που χρειάζεται OEM είδη. Τέλος πρόσφατα ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία THRILL που διαθέτει μια μοναδική συσκευή αποστείρωσης, κατάλληλη για την προστασία από τον Covid.

Η BAR AND WINE – MMR ΜΕΡΙΤΑ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ μέσα από μία συνεχή αναζήτηση στην διεθνή αγορά και σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους – εταίρους μας στην Ενωμένη Ευρώπη (EU) – συνεργάτες και προμηθευτές, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες για να προσφέρουμε ποιοτικά, καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα (value for money) προσφέροντας άριστο service, μην ξεχνώντας όμως, την ανθρώπινη διαπροσωπική επαφή στις εμπορικές μας σχέσεις με την πελατεία μας αλλά και τους προμηθευτές μας. Είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να συνεργασθούμε και να ακούσουμε τις παρατηρήσεις τόσο των πελατών όσο και των προμηθευτών μας με σκοπό την βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεων μας επ’αμοιβαίο συμφέρον.
Β2Β

Από το 1998, πλήθος επιχειρήσεων αναγνωρίζουν το κύρος και την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας BAR AND WINE – MMR ΜΕΡΙΤΑ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ επιλέγοντας την, ως αξιόπιστο συνεργάτη. Βασική επιδίωξη της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Παράλληλα όμως, εξίσου σημαντικό για εμάς είναι να ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας με προνόμια και προγράμματα, σχεδιασμένα αποκλειστικά για αυτούς, ώστε να αντανακλούν τις πραγματικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να δείτε τις βασικές μας αντιπροσωπίες και να αντιληφθείτε γιατί η εταιρεία μας διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και πως μπορούμε, και σας προσφέρουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Γιατί εμάς?

24/7 Support

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

24/7 Support

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

24/7 Support

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

CLOSE

Κατηγοριες προϊοντων

Ετικετες προϊοντων

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
Add to cart