IT’S BOURBON TIME THE MILAN DOF 40 “WEARS” A CLASSIC
Αυτό το κοκτέιλ απεριτίφ με βάση το μπέρμπον είναι ένα κλασικό της mixology και τα πρώτα ίχνη χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1960 (800!). Ας μιλήσουμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταξύ Κεντάκι και Νέας Υόρκης.
Τα συστατικά είναι Bourbon ή Rye Whisky στο οποίο διαλύεται η ζάχαρη, η angostura bitter και η ουσία της φλούδας πορτοκαλιού. Εκτός από λίγο φυσικό νερό.
Και από πού προέρχεται το όνομα; Φαίνεται να προέρχεται από τον τύπο του ποτηριού στο οποίο σερβίρεται και όχι το αντίστροφο. Στην υγειά σας.